A MEGÚJULT AUTENTIKUS SUV

Az új Rexton most biztonságosabb, erősebb és kifinomultabb, mint valaha.

Fedezze fel az új Rextont!

Tagassag

Tágasság

Tágas és variálható – az új Rexton G4 a legnagyobb kényelmet és még annál is több helyet kínál a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Most 5 és 7 üléssel is kapható. Fedezze fel a Rexton belső terének kialakításában rejlő megannyi lehetőséget!

Technológiák

Technológiák

A legújabb technológiai megoldások – 360°-os kamera, multimédiás rendszer Apple CarPlay és Google Android támogatással, dinamikus motorok, független multilink felfüggesztés és összkerékhajtás. Nézze meg, mit kínál Önnek még az új Rexton G4.

Védelem

Védelem

Megbízható és biztonságos SUV, melyre számíthat – 9 légzsák, megerősített konstrukció, a legújabb technológiai megoldások és biztonsági rendszerek. Győződjön meg Ön is arról, hogyan fejlesztettük a jót tökéletesre!

Videó

Design

Részletek

KIFINOMULT GEOMETRIA

Ahogy az egy fényűző, mégis strapabíró szabadidőjárműtől elvárható, a Rexton merész, új hűtőmaszkját átlós rajzolatú struktúra díszíti. Két oldalról szépen ívelve hozzáillesztett fényszórók, alulról pedig művészi rajzolatú,szögletes, fényezett lökhárító keretezi. Az összhatás így határozottan szépséges.

Ajtóküszöb burkolat

Ajtóküszöb burkolat

Külső irányjelző és a jármű melletti terület megvilágítása

Külső irányjelző és a jármű melletti terület megvilágítása

Teljes LED első fényszórók és nappali menetfény

Teljes LED első fényszórók és nappali menetfény

A vízszintes kombinált hátsó lámpa hangsúlyozza az autó szélességét és egyedi megjelenését. A harmonikus vonalakat a LED-es rendszámtábla-világítás és sarokfények teszik teljessé.

LED első fényszórók

LED első fényszórók

Hátsó rendszámtábla LED-es megvilágítással

Hátsó rendszámtábla LED-es megvilágítással

LED-es, kombinált hátsó lámpák

LED-es, kombinált hátsó lámpák

Színkonfigurátor

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • ELEMENTAL szürke

 • ATLANTIC kék

 • MARBLE grafit

carousel carousel carousel carousel carousel carousel
20 colos felni

20”-os alumínium keréktárcsák

18 colos felni

„Diamond Cutting”
18”-os alumínium keréktárcsák

17 colos felni

17”-os alumínium keréktárcsák

carousel
carousel carousel carousel

Keréktárcsák

az utolsó ecsetvonás a tökéletes dizájnhoz

Belső tér

Az ergonomikus ülések, amelyek tökéletesen idomulnak a test formájához, csökkentik a hosszú utazások során fellépő fáradtságot. Az ülések hihetetlenül puha és pihentető, elegáns öltésekkel varrt nappabőrrel vannak bevonva. A belső tér kellemes atmoszféráját ezen felül a kifinomult küszöbvilágítás, a kezelőpanel gombjaiba integrált kis fényforrások, valamint az ajtó burkolata biztosítja.

carousel

Adjon a Rexton G4-nek

valóban egyedi karaktert!

A belső kialakítás három színkombinációban érhető el.

Tágas és rugalmasan alakítható

Alakítsa ki a belső teret igényei szerint!

Mind az első, mind a hátsó üléssor fűthető, az első sorban levők pedig szellőztethetők is. A memóriás vezetőülésnek köszönhetően három különböző vezető tudja saját ülés-, kormány- és visszapillantótükör-beállításait elmenteni. A belső tér optimalizációjának köszönhetően minden utas számára nagy lábtér áll rendelkezésére. A hátsó üléssor lehajtható, ezáltal a csomagtartó térfogata maximálisra növelhető. Nézze meg, hogyan alakíthatja a belső teret az 5 és a 7 üléses változat esetén!

7 üléses

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

5 üléses

carousel
carousel
carousel
carousel

Praktikum mindenek felett

A lehajtható hátsó üléssornak köszönhetően a Rexton G4 különösen hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. A 6. 7. ülések lehajtva illeszkednek a csomagtartó síkjához, így nem befolyásolják az autó használhatóságát.

Könnyebb hozzáférés

Egyszerű ki- és bepakolás

Az új Rexton G4-ben akár négy megpakolt golftáska számára is van hely bőséggel. Tegye a táskákat rézsútosan a csomagtartóba, és már nem is kell a második sor üléseit összehajtania.

A vezető akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha egyedül van és mindkét keze foglalt, anélkül, hogy a csomagokat le kellene tennie. Elég, ha az intelligens kulccsal a táskájában megáll három másodpercre a jármű közelében, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Technológia

Motor

Zökkenőmentes, erőteljes vezetés

A Rexton 2,2 literes dízelmotorja (202 LE, 441 Nm) bőséges forgatónyomatékával élvezetessé teszi a vezetést és a legnehezebb helyzetben is segítségére lesz, legyen szó akár gyorsításról vagy vontatásáról. Az új nyolcfokozatú automata-váltó minden sebességtartományban finoman kapcsol, és takarékosan üzemel. A jármű hátul megerősített, 10 lengőkaros független függesztéssel van felszerelve (Premium), amely garantálja a tökéletes kanyarodási és vezetési komfortot. Normál vezetési körülmények között a jármű hajtása a hátsó kerekeken keresztül történik, ami az optimális tömegeloszlásnak köszönhetően javítja a menetstabilitást. A nem állandó 4WD összkerékhajtásos variáns esetében a vezető két összekerékhajtás-típus közül választhat. A Rexton akár 3 tonnát is tud vontatni (dízel/AT).

carousel
carousel

Apple CarPlay &

Google Android Auto

Csatlakoztassa okostelefonját a fejegységhez, és máris tud telefonálni, SMS-ezni és zenét hallgatni – mindezt vezetés közben.* (*) Az opció 9,2”-os navigációs kijelző és 8”-os intelligens Audiosystem kijelző esetén érhető el.

A pilótafülke

Öröm a vezetés, öröm az utazás

A Rexton G4 kommunikációs rendszere – az Apple CarPlay és a Google Android Auto támogatásával – 9,2” méretű, nagyfelbontású érintőképernyőjével emelkedik ki a mezőnyből.

Apple Carplay és Google Android Auto

Apple CarPlay és

a Google Android Auto

Négy külső kamera garantálja a vezető számára a zavartalan kilátást minden irányban, így lehet a kanyarodási és parkolási manővereket játszi könnyedséggel és biztonsággal elvégezni.

Elektronikus rögzítőfék

Elektronikus rögzítőfék

Auto Hold funkcióval
Elektronikus szervokormány

Elektronikus szervokormány

sebességfüggő rásegítéssel
Nagyfelbontású navigációs rendszer

Nagyfelbontású navigációs rendszer

9,2” képátlóval
3D kamerarendszer

360°-os körpanoráma

3D kamerarendszer
teljesen grafikus műszeregység

12,3”-os

teljesen grafikus műszeregység
grafikus kijelző

Az információkat 3 féle módon megjelenítő,

grafikus kijelző

A sebességkijelzés három módon lehetséges – standard, animációs és fordulatszámmal kiegészített.

A rendszer ezen kívül rádióval, Bluetooth telefonkihangosítóval, USB-kimenettel és – nagyfelbontású filmek vetítéséhez – digitális kijelzővel van felszerelve.

A navigáció képe kivetíthető a grafikus műszeregységre

A navigáció képe kivetíthető

a grafikus műszeregységre

Hajtás

Intelligens 4WD összkerékhajtás

A kapcsolható összkerékhajtásnak köszönhetően a vezető eldöntheti, hogy a változó útviszonyoknak megfelelően – vagy épp az utaktól távol – mikor szeretné bekapcsolni a rendszert. Ezzel a rendszerrel az utazás biztonságosabb és hatékonyabb lesz annál, mint ha egyetlen állandó összkerékhajtás lenne csak a járműben. (Elérhető a nem állandó összkerékhajtásos variáns esetében.)

4wd

Összkerékhajtás

4H – síkos útra és off-road körülmények esetén

4wd

Összkerékhajtás

4L – felező funkció – nehéz terepre és alacsony sebességhez

2wd

Kétkerékhajtás

2H – normál utcai autózáshoz

A legmodernebb elektronikai technológia

Az új Rexton G4 a legújabb biztonsági rendszereket kínálja, a nagyobb biztonság, a használhatóság és a vezetési komfort fokozása érdekében.

iacc

Intelligens adaptív sebességtartó elektronika (IACC)

Az adaptív sebességtartó automatika kiegészítéseként, a kormányzás automatikus vezérlésével tartja az autót a sáv középvonalában.

lka

Sávtartó asszisztens (LKA)

Automatikus ellenkormányzás, nem szándékos sávelhagyás érzékelésekor.

daw

Éberség-felügyeleti rendszer (DAW)

Amennyiben a rendszer észleli, hogy jelentősen csökken a vezető figyelme, hangjelzéssel, illetve a műszeregységben megjelenő üzenettel figyelmeztet.

clka

Sáv középvonalában tartó asszisztens (CLKA)

Az előrenéző kamera érzékeli a sáv felfestéseit, és szükség estén a kormányzásba való beavatkozással az autót a sáv középvonalában tartja.

sda

Biztonsági távolság figyelmeztető (SDA)

Figyelmeztet, ha az autó előtt haladó másik gépkocsitól tartott (követési) távolság nem elégséges.

rcta

Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA)

Parkolóhelyről történő kitolatáskor, összeütközés veszélye esetén önműködően lefékezi a gépkocsit.

bsa

Holttérfigyelő rendszer vészhelyzeti beavatkozással (BSA)

Amennyiben a vezető sávváltásra készülve megközelíti a sáv határát, ám a rendszer úgy érzékeli, hogy fennáll az ütközés veszélye egy, a holttérben tartózkodó járművel, a fékek eltérő mértékű működtetésével segít elkerülni a balesetet.

sew

Biztonságos kiszállásra figyelmeztető (SEW)

Az SEW rendszer észleli a hátulról közeledő járműveket, és figyelmezteti az utasokat, hogy nézzenek szét, mielőtt kiszállnának.

carousel

Funkcionalitás

Igazi útitárs

Az új Rexton G4 nem csak a méltóságteljes dizájnjával és tágas, luxus minőségű belső terével hódít. A jármű erős és sokoldalú kísérőtárs is. Vigye magával kirándulni egész családját, csomagjait, vitorláshajóját vagy egy nehéz pótkocsit az ismeretlenbe – a Rexton G4 minden utazáskor tökéletesen beválik.

Az új Rexton G4 akár 3000 kg-os* tömeget is el tud vontatni. A jármű átkapcsolható összkerékhajtással van felszerelve, ami számos lehetőséget kínál.

* Fékkel rendelkező vontatmányokra vonatkozik, és függ a motor és a sebességváltó fajtájától.

carousel
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Biztonság

minden utas számára

Az új Rextont úgy terveztük, hogy a legváratlanabb helyzetekben is megvédje Önt és családtagjait. Az új G4-es modell esetén az alapfelszereltség részét képezi a 6 légzsák (opcionális elérhető 9 légzsák): vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első oldal- és függöny légzsákok. Az első üléseken utazók épségét ezeken túl az összecsukló kormányoszlop, az előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek és aktív fejtámlák is védik.

9 légzsák

 • 1 Vezetőoldali légzsák
 • 2 térdlégzsák a vezető számára
 • 3 utasoldali légzsák
 • 4,5 oldalsó vezető- és utaslégzsák
 • 6,7 hátsó oldallégzsákok
 • 8,9 függönylégzsákok
carousel

Biztonsági technológiák

Igazi útitárs

Az ESP rendszer egy számos aktív biztonsági funkciót magába foglaló platform, amelybe beletartozik például az aktív borulásgátló (ARP), a vészfékezés-jelző (ESS), a fékasszisztens (BAS) és a visszagurulás-gátló (HSA).

ess

ESS

vészfékezés-jelző
hdc

HDC

lejtmenet-asszisztens

A biztonságot és vezetési komfortot fokozó rendszerek: vészfékezés-jelző (ESS), lejtmenet-asszisztens (HDC) és visszagurulás-gátló (HSA).

hsa

HSA

visszagurulás-gátló
carousel

Olyan örökséget hozunk létre, amely büszkeségre ad okot

A Rexton G4 minden területen a legjobb megoldást kínálja. A karosszéria váza felülmúlhatatlanul robusztus, a belső tér pedig tágas és fényűző. A jármű kiváló vonóerővel rendelkezik, a vezetőt támogató számos rendszert és a felfüggesztést pedig úgy tervezték, hogy a legnagyobb biztonságot és vezetési komfortot biztosítsák. És ez még nem minden. A Rexton G4 egy olyan SUV, amelyre minden tulajdonos büszke lehet.

Felszereltség és technikai adatok

Rexton G4 (Új) "clever 4wd a8" felszereltség

bruttó 16 069 000 Ft-tól

 • Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval
 • ISG Start-stop motorvezérlő rendszer
 • Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítéssel
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • TSR Táblafelismerő rendszer
 • HBA vészfékezés rásegítő
 • FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztető
 • DAA éberség felügyeleti rendszer
 • SDA biztonsági távolság figyelmeztető
 • Intelligens kulcs
 • Parkolást segítő radar elől-hátul
 • Fűthető kormánykerék
 • Kétzónás automata légkondícionáló
 • Bőr üléskárpit, elekrtomos vezetőoldali ülés deréktámasszal, első-hátsó ülésfűtés
 • (ülőlap-háttámla), állítható magasságú fejtámlával
 • 8" érintôképernyôs multimédiás audio rendszer

Rexton G4 (Új) "premium 4wd a8" felszereltség

bruttó 17 569 000 Ft Ft-tól

Clever felszereltség felett:

 • Multi-link hátsó felfüggesztéssel (10 lengőkaros független)
 • Légzsák csomag - 2. üléssorhoz 2 db oldallégzsák, vezetőüléshez térdlégzsák
 • Beltéri hangulatvilágítás
 • 12,3" HD színes, grafikus műszeregység
 • Vezetéknélküli töltő
 • Steppelt bőr ülés
 • Elektromosan állítható, szellőztethető első ülések Első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla), vezetőülés el. Deréktámasszal
 • 9,2" érintőképernyős multimédia audio rendszer EU navigációval
 • 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák

Felszereltség

Megnevezés Clever 4WD A8Premium 4WD A8
Motorok
Rexton G4 2.2 e-XDI-17 069 000 Ft
16 069 000 Ft
Csomagok
Harmadik üléssor 7 személyes kivitel169 000 Ft7 ÜLÉSES csomag
7 ÜLÉSES csomag
 • Harmadik üléssor
 • Manuális légkondícionáló a harmadik üléssornál
 • 50-50 arányban osztott, síkba dönthető 3. üléssor
-299 000 Ft
NAGYCSALÁDOS ÁLLAMI TÁMOGATÁSA

Amennyiben a 7 személyes kivitel felszereltséget választja
és megfelel az állami támogatás feltételeinek, 
jelölje be a kedvezmény kalkulációjához

--
Belső megjelenés / Kényelem
5 üléses kivitelXX
Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlőkXX
3,5" monokróm kijelző a műszeregységbenXX
Sebességtartó automatikaXX
Bőrborítású kormánykerék és váltógombXX
Fűthető kormánykerék-X
Audio
8" érintôképernyôs multimédiás audio rendszer, tolatókamera, DAB digitális rádióantenna, Android Auto & CarPlay funkció,

audiovezérlés a kormánykerékről, 6 hangszóró, USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció), Bluetooth telefon kihangosító

-X
Külső megjelenés
Napfénytető becsípődésgátlóval--
17" könnyűfém keréktárcsák 235/70 R17 gumiabroncsokkalXX
18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 255/60 R18 gumiabroncsokkal-X
20" Sputtering könnyűfém keréktárcsák 255/50 R20 gumiabroncsokkal--
Keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS)XX
Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó-CONVENIENCE csomag
Defekt javító készletXX
Külső visszapillantó tükrök (fűthető, el. állítható, behajtható, integrált LED irányjelzővel, kilépőfénnyel)XX
Szinre fényezett ajtókilincsekXX
Extra csomagok
CONVENIENCE csomag
 • Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó
 • 9,2” érintőképernyős multimédia audio rendszer EU navigációval, tolatókamera, DAB digitális rádióantenna, Android Auto & CarPlay funkció, audiovezérlés a kormánykerékről, 6 hangszóró, USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció), Bluetooth telefon kihangosító
 • Manuálisan állítható roló a hátsó ablakokon
 • Vezetéknélküli töltő
 • Beltéri hangulatvillágítás
-699 000 Ft
PREMIUM PLUS csomag

(espresso barna/fekete/bézs steppelt bőr belsőhöz)

 • 360 fokos kamera (AMS)
 • Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó
 • BSD+LCW Holttérfigyelő rendszer sávválttás asszisztenssel, RCTW Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető **
 • Manuálisan állítható roló a hátsó ablakokon
 • Memóriás vezetőülés és külső tükrök
--
TECH csomag
 • Adaptív sebességtartó automatika
 • LKAS Sávtartás asszisztens *
 • BSD+LCW+BSA Holttérfigyelő rendszer sávválttás asszisztenssel, vészhelyzeti beavatkozással, RCTA Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval *
 • SEW Biztonságos kiszállásra figyelmeztető *
--
Biztonság
Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztésXX
5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztésXX
AEBS automata vészfékező rendszer-X
BAS fékasszisztensXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer-X
TSR Táblafelismerő rendszer-X
ABS + EBD (el. fékerő elosztó)XX
ESP menetstabilizáló rendszerXX
ARP aktív borulás gátlóXX
HDC lejtmenet vezérlőXX
HSA visszagurulás gátlóXX
TCS kipörgésgátlóXX
4 irányba állítható kormányoszlopXX
Mechanikus kormányzárXX
Intelligens kulcs (érintőszenzoros, kulcsnélküli ajtónyitás- és zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár) -X
Vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákokXX
Kapaszkodók a "B" oszloponXX
Biztonsági gyermekzárXX
Immobilizer (indításgátló)XX
Riasztó berendezés (géptető, ajtók és csomagtérajtó nyitása esetén)XX
Parkolást segítő radar elől-hátul (4-4 szenzor)-X
Központi zár sebességfüggő automatikus lezárássalXX
Elakadás jelző háromszögXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2. üléssor)XX
Állítható magasságú első fejtámlákXX
Fejtámlák a 2. és 3. üléssorban (3. üléssor - 7 személyes kivitel esetén)XX
Pirotechnikai övfeszítő a második sor szélső biztonsági öveihez-X
Multi-link hátsó felfüggesztéssel (10 lengőkaros független)--
Hidraulikus szervókormányX-
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítéssel-X
EPB elektronikus rögzítőifék, Auto hold funkcióvalXX
Légzsák csomag - 2. üléssorhoz 2 db oldallégzsák, vezetőüléshez térdlégzsák--
Kettős pirotechnikai övfeszítő az első ülések biztonsági öveihezXX
Becsatolásra figyelmeztető jelzés az első ülések biztonsági öveihezXX
3 pontos biztonsági övekkel szerelt második üléssorXX
Belső megjelenés / Kényelem
Lábtér világítás-X
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör-X
Expressz le-fel, és becsípődésvédelem funkció az első ablakok eseténXX
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zárXX
Fűthető szélvédő az ablaktörlő lapátoknálXX
Hátsó ablaktörlő mosóvalXX
Hátsó ablakfűtés időzítővelXX
Manuális légkondícionálóX-
Kétzónás automata légkondícionáló -X
Manuális légkondícionáló a harmadik üléssornál -7 ÜLÉSES csomag
Szövet üléskárpitX-
Memóriás vezetőülés és külső tükrök--
60-40 arányban osztott, teljesen síkba dönthető, 2. üléssorXX
50-50 arányban osztott, síkba dönthető 3. üléssor-7 ÜLÉSES csomag
Első és hátsó könyöktámasz + pohártartók XX
Szövet szőnyeg garnitúraXX
Csomagtér háló-X
Szövetborítású A oszlopXX
Kiterjeszthető napellenzőXX
Krómozott belső ajtókilincsekXX
Beltéri hangulatvilágítás-CONVENIENCE csomag
LED belső világításXX
Rozsdamentes acél első és hátsó ajtóküszöb-dekorbetétekXX
12,3" HD színes, grafikus műszeregység--
Vezetéknélküli töltő-CONVENIENCE csomag
Adaptív Sebességtartó automatika--
Elektromos ablakmozgatás az első és a hátsó ajtókonXX
Manuálisan állítható vezetőülés, ülésmagasság-állítási funkcióval, állítható magasságú fejtámlávalX-
Manuálisan állítható utasoldali ülés, állítható magasságú fejtámlávalXX
Bőr üléskárpit, elekrtomos vezetőoldali ülés deréktámasszal, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla), állítható magasságú fejtámlával-X
Steppelt bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla), vezetőülés el. deréktámasszal, első utasoldali el. beszállás segítő, kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához

(választható LB3 fekete vagy EBD3 bézs színű belsőhöz)

--
Steppelt barna színű bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla),

vezetőülés el. deréktámasszal, első utasoldali el. beszállás segítő, kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához (OAY Espresso barna belső esetén)

--
Csomagtérfedő roló (csak 5 üléses változathoz)-X
Térelválasztó háló a csomagtérben (csak 5 üléses változathoz)-X
Audio
6 hangszóró, audió fejegység és kormányvezérlés előkészítéssel, USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció)X-
9,2" érintőképernyős multimédia audio rendszer EU navigációval, tolatókamera, DAB digitális rádióantenna, Android Auto & CarPlay funkció,

audiovezérlés a kormánykerékről, 6 hangszóró, USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció), Bluetooth telefon kihangosító

-CONVENIENCE csomag
AMS 360 fokos kamera--
Külső megjelenés
HBA (Távolsági fényszóró assisztens)-X
Hátsó légterelő beépített féklámpávalXX
LED nappali menetfényXX
LED első ködlámpákXX
Hátsó ködlámpaXX
Solar control UV- és zajszűrő szélvédő és első oldalablakok-X
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak-X
TetősínXX
Teljes LED hátsó világításXX
Teljes LED első fényszórók manuális magasságállítássalXX
Színezett első szélvédő; színezett oldal, és csomagtérajtó-üvegezésXX
Zajt csökkentő első szélvédő-X
Manuálisan állítható roló a hátsó ablakokon-CONVENIENCE csomag
Vonóhorog rögzítési pontok az alvázkeretenXX
Meghajtás
8 fokozatú automata váltó (Shift by wire)XX
Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval 599 000 FtX
ISG Start-stop motorvezérlő rendszer-X
2.2 e-XDI dízel motor (2157 ccm, / 441 Nm)XX
Önműködő mechanikus differenciál zár (hátsó tengelyen)--
Külső színek
GRAND fehér (alap fényezés)XX
PEARL WHITE (gyöngyház fehér fényezés)--
SPACE fekete metál199 000 Ft199 000 Ft
ELEMENTAL szürke metál199 000 Ft199 000 Ft
ATLANTIC kék metál199 000 Ft199 000 Ft
MARBLE grafit metál199 000 Ft199 000 Ft
Belső színek
Bézs szövet, bézs tetőkárpittalX-
Fekete szövet, bézs tetőkárpittalX-
Bézs steppelt bőr, bézs tetőkárpittal--
Fekete steppelt bőr, bézs tetőkárpittal--
Bézs bőr, bézs tetőkárpittal-X
Fekete bőr, bézs tetőkárpittal-X
Espresso barna steppelt bőr, fekete tetőkárpittal

(csak PREMIUM PLUS csomaggal együtt rendelhető)

--
Vezetéstámogató rendszerek
BSD+LCW+BSA Holttérfigyelő rendszer sávválttás asszisztenssel, vészhelyzeti beavatkozással--
BSD+LCW Holttérfigyelő rendszer sávválttás asszisztenssel--
LKAS Sávtartó asszisztens--
HBA vészfékezés rásegítő-X
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztető-X
DAA éberség felügyeleti rendszer-X
SDA biztonsági távolság figyelmeztető-X
RCTW Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető--
RCTA Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval--
SEW Biztonságos kiszállásra figyelmeztető--

Technikai adatok

Motor DÍZEL 2.2 E-XDI (5 ÜLÉSES KIVITEL) DÍZEL 2.2 E-XDI (7 ÜLÉSES KIVITEL)
Meghajtás RWD
(hátsókerék hajtás)
4WD
(kapcsolható összkerékhajtás)
RWD
(hátsókerék hajtás)
4WD
(kapcsolható összkerékhajtás)
Váltómű 8AT (Shift by wire) 8AT (Shift by wire) 8AT (Shift by wire) 8AT (Shift by wire)
Károsanyag kibocsátási szint Euro 6D Temp Euro 6D Temp Euro 6D Temp Euro 6D Temp
Méretek Hosszúság mm 4850
Szélesség mm 1960
Magasság mm 1825 (tetősínnel)
Tengelytáv mm 2865
Nyomtáv Elöl mm 1640
Hátul mm 1640
Túlnyúlás Első mm 895
Hátsó mm 1090
Hasmagasság Elöl-hátul mm 224 (független hátsó felfüggesztéssel) / 203 (5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztéssel)
Fordulókör átmérő m 11,0
Első/hátsó terepszög ° 20,5/22
Rámpaszög ° 20,0
Csomagtér térfogata (liter) Alaphelyzet: 1051l 2. - 3. üléssor kinyitva (240l)
2. üléssor 40%-ban döntve (1,376l) 2. üléssor kinyitva 3. üléssor döntve (872l)
2. üléssor 60%-ban döntve (1,652l) 3. üléssor döntve, 2. üléssor
40%-ban döntve (1,201l)
2. üléssor 100%-ban döntve (1,977l) 3. üléssor döntve, 2. üléssor
60%-ban döntve (1,477l)
  3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor
40%-ban döntve (777l)
  3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor
60%-ban döntve (1,029l)
  3. üléssor döntve, 2. üléssor
100%-ban döntve (1,806l)
Súly Össztömeg kg 2670 2800 2820 2950
Önsúly kg 1960-2096 2070-2206 1980-2116 2105-2241
Vontatható össztömeg Fékezett kg 2700 3000 2700 3000
Fékezetlen kg 750
Motor Üzemanyag - Dízel
Üzemanyag tartály liter 70
Hengerűrtartalom cc 2157
Furat x löket mm 86,2 x 92,4
Kompresszió - 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres
Teljesítmény Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 148,6/3800
LE/fordulatszám 202/3800
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám 441 / 1600-2600
Maximális sebesség km/h 184 184
Károsanyagkibocsátási és fogyasztási adatok (WLTP) CO2 kibocsátás (vegyes) g/km 220 - 228 199 - 220 220 - 228 216 - 228
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) l / 100 km 8,4 - 8,7 8,2 - 8,4 8,4 - 8,7 8,2 - 8,7