Karakter, megbízhatóság és minőség – Made in Korea

Hagyomány és innováció

65 év sikertörténet

A Ssangyong név - történetének 65 éve alatt - összeforrt a rendkívüli tudású és minőségű összkerékhajtású járművekkel. A terepjárós tradíció és az azzal összefüggő sokéves know-how testesítődik meg ma is minden Ssangyong modellben. Mindegyik modellünket igényes dizájn, modern technika és kimagasló minőség jellemez. Emellett mindegyik SsangYong kedvező áron elérhető, széles körű felszereltséggel választható.

Ssangyong

Cégfilozófiánk – prioritásaink

Több vagyunk, mint egyszerű járműgyártó – igazi vezetési élményt kínálunk!

Ügyfélközpontúság

Ügyfélközpontúság

A vevők elégedettsége számunkra a legmagasabb prioritás. Nálunk mindig ez a szempont áll az első helyen. Nyitottak vagyunk vevőink igényeire, és azt szállítjuk részükre, amire szükségük van és amit szeretnének. Nem többet és nem kevesebbet!

Becsületesség

Becsületesség

Betartjuk a jogszabályokat és az előírásokat. Ezeket komolyan vesszük, és becsületesen járunk el tevékenységeink során. Hűek maradunk elveinkhez. Tiszteljük az embereket, és bizalommal, nyitottan közeledünk feléjük. A csapatmunka fontos szerepet játszik vállalatunk mindennapjaiban.

Globális perspektíva

Globális perspektíva

Globális, a világra nyitott, kíváncsi vállalatként az egész világpiacon jelen vagyunk. Nyitottak vagyunk a kulturális sokszínűségre és a globális piacra. Támogatjuk a globális gondolkodást.

Magas szintű innováció

Magas szintű innováció

Folyamatosan változunk, és örömmel vesszük a kihívásokat, amelyeket a jobb jövőhöz vezető útként fogunk fel. Nem félünk a kudarctól, és törekszünk a határok leküzdésére. A változásokat hatékonyan és kreatívan kezeljük, és kihasználjuk valamennyi erőforrásunkat.

Magas szintű innováció

MINDEN TERMÉKBEN TÜKRÖZŐDIK SZENVEDÉLYÜNK ÉS ODAADÁSUNK.

Innováció és technológia

Magas szintű innováció

A jövő technológiát alkalmazzuk

A célunk a jövő tökéletes, hibátlan járműveinek megteremtése. A technológiáink kifejlesztése során a fenntarthatóság jellemzi tevékenységünket.

A Ssangyong Motor kutatócsapatai több mint 65 éve vízióval, szenvedéllyel és művészettel folytatják a fejlesztéseket. A célunk a legmagasabb minőségű autók előállítása, annak érdekében, hogy a vevőink érezhessék: technológiailag fejlett és a legtöbb esetben környezetbarát autó van a birtokukban.

A SsangYong kutatási és fejlesztési központja (R&D) ma jövőbe mutató technológiákkal foglalkozik: a füstgázcsökkentéssel, a biztonság témájával és az információtechnológiával. Ennek alapján biztosak lehetünk abban, hogy az elkövetkező években is versenyképesek maradunk.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
innováció

A kutatási és fejlesztési központunk arra törekszik, hogy vevőinknek a modellek széles palettája álljon rendelkezésre. Versenyképes, vezetőbarát, nagyterű limuzinokon, valamint elsőkerék-hajtású, orrmotoros (FF), önhordó karosszériájú, első osztályú, rendkívül erős járműveken dolgozunk, amelyeket kedvező ár, kedvező üzemanyag-fogyasztás és nagy terhelhetőség jellemez. Ezek a projektek gazdagítják eddigi kínálatunkat, amely közepes és nagyméretű SUV-okat, valamint nagyméretű, FR platformos (orrmotor, hátsókerék-hajtású) limuzinokat foglal magában. Ezek az autók egyedülálló vezetési kényelmet, tökéletes teljesítményt, lendületes indulást és rendkívül hosszú élettartamot biztosítanak.

Ugyanakkor a SsangYong kutatási és fejlesztési központja a nagyobb beruházásokkal és növekvő foglalkoztatottsággal maga is fejlesztéseket végez. A gyártási módszereinket az erőforrásaink és a technológiáink segítségével szeretnénk tökéletesíteni. A környezetbarát intézkedéseknek, a haladó technológiák alkalmazásának, valamint a világpiacokon uralkodó, fokozott versenyképességnek köszönhetően a termékeinket folyamatosan tovább tudjuk fejleszteni.

carousel

Középpontban az ember

A legtökéletesebb technológiának is harmóniában kell lennie az emberrel, ha a járműgyártó emberekkel szeretne sikeres lenni. Kutatóközpontunkban az ember áll minden érdeklődésünk és fáradozásunk középpontjában. Ezért fektetünk akkora hangsúlyt az emberi életet védő biztonsági intézkedésekre, az öt érzékszervet messze meghaladó érzékelési technológiákra, valamint olyan környezetbarát technológiákra, amelyek fenntarthatóságukkal tűnnek ki.

Technológia

A legkorszerűbb technika

A SsangYong kutatási és fejlesztési központjában (R&D) rendkívül kreatív, magasan képzett munkatársak dolgoznak, akik a dizájn, az agyagmodellezés, az elektronika, a metallurgia, az anyagkémia, a biztonság, a gyártástechnológia és a környezetvédelem területére specializálódtak. A kutatási és fejlesztési központ komplex készülékekkel és berendezésekkel is rendelkezik, például strukturált programozás vagy az adatok valós idejű elemzése céljára. Mivel a járművek tervezésekor a környezetvédelmi szempontok egyre gyakrabban állnak a középpontban, a SsangYong Motor számára rendkívül fontos a kipufogógázokra és az újrahasznosítási arányra vonatkozó jövőbeni követelmények teljesítése.

A SsangYong kutatási és fejlesztési központja messze a technológiai szempontokon túli területekre is kiterjeszti kutatásait, hogy a vállalat még pontosabban megfelelhessen az ügyfelek igényeinek és kívánságainak. Ennek során mindig a vevői elégedettség a legfontosabb cél.

technológia
Technológia

Tanulmányautó

Jövőbe mutató koncepciók

A SsangYong folyamatosan új projekteken és fejlesztéseken dolgozik, amelyek célja a vezetési élmény, a kényelem és a gazdaságosság növelése, valamint az ökológiai szempontok előtérbe helyezése. A tanulmányautók bepillantást engednek a SsangYong jövőjébe, és bizonyságul szolgálnak arra, hogy az autógyártó készen áll a jövő kihívásaira.

Koncept XLV

XLV

Az XLV – a név az „eXciting smart Lifestyle Vehicle” megnevezésből vezethető le – sokoldalú SUV tanulmányautó a „B” szegmensben, amelynek CO2-kibocsátása az 1,6 literes dízelmotor és a lítiumion-akkumulátorral hajtott villanymotor alkotta hibrid rendszernek köszönhetően jelentősen lecsökkent. A modell 290 mm-rel hosszabb elődjénél, az XIV-1 elnevezésű tanulmányautónál, és innovatív, 2+2+2+1 elrendezésű üléskonfigurációjával összesen hét utas számára biztosít helyet. Mivel a hetedik ülés a második és a harmadik sorban is elhelyezhető, az autó optimális rugalmasságról gondoskodik. A tanulmányautó, amely ritmikus és dinamikus külső megjelenésével ragadja meg a figyelmet, a SsangYong „Nature born 3 motion” dizájnfilozófiáját testesíti meg, így azon aktív felhasználók csoportját veszi célba, akik hangsúlyt fektetnek az egyediségre, illetve egyúttal a célszerűségre is. Az XLV először 2014-ben mutatkozott be Genfben.

LIV1

Az LIV-1 (Limitless Interface Vehicle) a SsangYong stratégiai, jövőközpontú tanulmányautója. A jármű a cég formatervezési innovációiról tanúskodik, amelyek alapját a 3S-Cube filozófiája képezi. A név abból a három „s” betűből származik, amellyel a vonatkozó angol kifejezések kezdődnek: „Smart Link, Safe Way, Special Sense”, azaz „intelligens interfész” (távvezérlés és multimédiás tartalmak biztosítása a járműhöz”, „biztonságos út” (kereszteződésasszisztens), valamint „különleges érzék” (a szélvédők és a tető jégmentesítése). A SsangYong prototípusa robusztus futóművével védi a vezetőt. A jármű egyedülálló összkerékhajtással és innovatív interfésszel – járműellenőrző rendszerrel – van felszerelve, amelynek segítségével az utasok még könnyebben vezérelhetik az autó rendszereit.

Koncept LIV-1
Koncept XIV-2

XIV-2

Az XIV-2 modellel – a megnevezés az „eXciting User Interface Vehicle 2” kifejezés rövidítése – a SsangYong egy újszerű, prémiumosztályú CUV (Crossover Utility Vehicle) koncepcióját fejleszti tovább. A modellel a vállalat szeretné tovább erősíteni pozícióját a globális piacon. Az XIV-2 futurisztikus, egyúttal esztétikus megjelenése elsősorban a fiatalabb generációt célozza meg. Az autó formanyelve a rendkívüli vezetési élményt és az örömöt állítja a középpontba. A SsangYong az XIV-2 modellel két vezetési élményt kapcsol össze: a gyártó a SUV robusztus, erős karakterét egy nyitott sportcoupé dinamikájával ötvözte. A jármű vászontetővel rendelkezik, amely gombnyomásra teljesen felnyitható, így a vezető a cabriók leírhatatlan vezetési élményét élvezheti. A XIV-2 a későbbi SsangYong Tivoli tanulmányautója volt, amelyet 2012-ben Genfben mutattak be először a közönségnek.

Környezet

carousel

Környezetvédelem

Környezetbarát technológia

A SsangYong Motors a környezetbarát hajtástechnológiák fejlesztésében is élen jár. Ennek jegyében a dízelmotorok új generációja teljesíti a szigorú Euro 6 kibocsátási normát. Ennek során még tovább csökkent a jármű üzemanyag-fogyasztása, ami nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcának is jót tesz.

Dizájnfilozófia

Dizájn

Dizájn a természet alapján

A SsangYongnál szilárdan hiszünk abban, hogy a természet az inspiráció és az emberi boldogság legfontosabb forrása. Dizájnfilozófiájához a SsangYong három fogalmat merít a természetből: „méltóságteljes”, „dinamikus”, „ritmikus”. A SsangYong valamennyi tanulmányautójánál a vonzó, kifejező esztétikai megjelenést „finoman adagolt nagysággal”, „fiatalos dinamikával” és „vibráló ritmussal” kívánja fokozni.

méltóságteljes

Méltóságteljes mozgás

A projektjeink olyan motívumokon alapulnak, amelyeket a természet teljességéből merítünk. A nagyság és a finomság modern interpretációját számos részlettel hangsúlyozzuk.

Dinamikus

Dinamikus mozgás

Inspirációt merítünk a természeti események kreatív energiájából és dinamikájából. A tanulmányautóink az emberi test és szellem erejét testesítik meg, amelyek minden kihívással szembeszállnak.

Ritmikus

Ritmikus mozgás

Ötleteinket többek közt a természet ellenállhatatlan erejéből merítjük. Koncepcióink esztétikája a természet életerejét és energiáját tükrözi.

Termékfilozófia

A dizájn is az elégedettséget szolgálja

A SsangYong mindenekelőtt ügyfeleinek elégedettségét kívánja elérni. Célunk, hogy minőségüknek és erősségüknek köszönhetően termékeink javítsák ügyfeleink életminőségét, és elnyerjék bizalmukat. Minden SsangYong-termék…

Erős

Rendkívül erős, megbízható és időtlen termékeket fejlesztünk

  • Garantáljuk a biztonságot
  • Garantáljuk az erősséget
  • Tökéletességre törekszünk
  • Megbízható és erős termékeket fejlesztünk

Különösen

  • Garantáljuk a legmagasabb szintű minőséget – mindig, mindenhol
  • Minőségi termékeket fejlesztünk, kifinomult koncepciókkal és sokoldalú megoldásokkal
  • Az ügyfelekkel egyenrangú félként kommunikálunk
  • Garantáljuk az új inspirációkat

Értékes

Tökéletes termékeket fejlesztünk, magas hozzáadott értékkel, a legmodernebb technológiákkal.

  • Kiváló ár-érték arányról gondoskodunk, és csak azt kínáljuk vevőinknek, amire valóban szükségük van
  • A koncepció tökéletes megvalósítását valljuk magunkénak

Összkerékhajtás

Hajtás

Szenvedély az összkerékhajtás iránt már a kezdetektől.

A SsangYong igazi összkerékhajtási specialista! Már a több mint 65 éves cégtörténet első éveiben megmutatkozott az összkerékhajtású járművek iránti lelkes szenvedély.

2000 után pedig a SsangYong ismét megerősítette a SUV-gyártóként elfoglalt pozícióját. Ebben az időszakban ugyanis a cég a SUV-ok egész palettáját fejlesztette ki – azaz a Rexton, a Kyron, az Actyon, a Korando és az Actyon Sports modellt. Mára valamennyi modell összkerékhajtással is rendelhető.