Tivoli Grand

Igazán multifunkcionális

Tegye az életét minden tekintetben egyszerűbbé. Az Tivoli Grand stílusos és praktikus, mind szabadidő-autóként, mind munkavégzéshez.

Fedezze fel az új Tivoli Grand-ot!

Design

FÉNYES TÁVLATOK

A Tivoli Grand kecses, áramvonalas idomaival, és kifinomult, automatikus szintszabályozású LED fényszóróival új távlatokat tár fel a világ autórajongói előtt.

Tágasság

Öröm az egész családnak

Pakolja be a kerékpárokat vagy akár a golffelszerelést is, és induljon útnak! A Tivoli Grand már várja, hogy villámgyorsan oda vigye Önt, ahová csak akarja. A Tivoli Grand könnyű hozzáférést biztosít a csomagtérhez, örömöt szerez a vezetés során, és öt ember számára is elegendő helyet nyújt.

Technológia

Öröm a vezetésben

A kombinált műszerek úgy vannak elosztva, hogy könnyedén hozzáférhetők legyenek. A sportos, „D” alakú kormány optimális fogást biztosít, a fűthető bőrbevonat pedig puha, télen meleg tapintású. Az attraktív, hengeres műszerek megkönnyítik a felismerést, emellett háttérszínük a vezető választása szerint állítható be.

Design

Részletek

Harmónia és dinamika

Az autó friss dinamikáját elegáns, finoman kidolgozott részletek teszik teljessé, amelyek a Tivoli Grand-nak a jellegzetes városi eleganciát kölcsönzik, és minőséget sugároznak

LED-es, kombinált hátsó lámpák

LED-es, kombinált hátsó lámpák

Hátsó lökhárító ködlámpával

Hátsó lökhárító ködlámpával

C-oszlop

A C-oszlop csillogó felületkezelése

krómvonal

Elegáns krómvonal a szélvédő és az övvonal alatt

Magasfényű hűtőrács

Magasfényű hűtőrács

LED első fényszóró

LED első fényszóró

Visszapillantó tükrök

Visszapillantó tükrök

LED-es irányjelzőkkel

LED első ködlámpa

LED első ködlámpa

Stílusos tetősín

Stílusos tetősín

Színkonfigurátor

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • PLATINUM grafit

 • DANDY kék

 • CHERRY vörös

carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Belső

KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ MŰSZERFAL, SZEMÉLYRE SZABHATÓ FUNKCIÓKKAL

A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, a 10,25" HD LCD műszeregység, a 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer mind az Ön kényelmét szolgálják.

carousel

Komfort

Élvezetes kényelem bármilyen körülmények között

A Tivoli Grand számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat örömtelivé és kényelmessé tegye. A fűthető első ülések, az elektronikus szervokormány, az elektronikusan állítható és fűthető külső tükrök, a kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivoli Grandjából!

carousel
carousel

10,25” HD LCD műszeregység

carousel

Tágasság

A karosszéria a C-oszlop mögött meghosszabbodott, így terjedelmes csomagtér áll rendelkezésre a különféle méretű rakományokhoz, egyben még több helyet biztosítva az utasok számára. Az alacsony tetővonal hangsúlyozza az autó sportos dizájnját, a lefelé tartó A- és C-oszlop pedig még szélesebb és nyitottabb megjelenést kölcsönöz az autónak oldalról.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Bőséges raktér

A csomagtér térfogata 720 literre nőtt. A hátsó ülések 60:40 arányban vagy teljesen ledönthetők, amivel a tárolási kapacitás még tovább növelhető. A kétosztható aljzatelem tovább növeli a variációs lehetőségek tárházát.

Praktikus megoldások

Okos SUV

A teljes belső tér számos további, hasznos tárolórekeszt kínál. A középkonzolon található egy vezetéknélküli telefontöltő, a hátsó ülések közt egy pohártartóval ellátott könyöktámasz helyezkedik el, míg az első ülések mögött gumiháló segíti az egyes tárgyak tárolását. Az összes ajtóban oldalrekeszek találhatók, amelyekben akár 1,5 l-es palack és számtalan egyéb dolog elhelyezhető.

Wireless Charger

vezetéknélküli telefontöltő

Rear center armrest

Pohártartóval ellátott könyöktámasz

Backrest looped

Első ülések mögött gumiháló

door map pockets

Oldalrekeszek

Az összes ajtóban

ALAKÍTSA CSOMAGTERÉT

IGÉNYEI SZERINT

Technológia

Motor

ERŐTELJES ÉS DINAMIKUS ERŐFORRÁS

A Tivoli Grand teljesen új fejlesztésű hajtása különösen kompakt, hatékony és megbízható. Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Ezzel a Tivoli Grand motorja mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt nyújt, legyen szó akár 6 sebességes manuális, vagy 6 sebességes AISIN automata váltóval szerelt verzióról. Az NVH rendszer kiváló zaj- és rezgéscsökkentésről gondoskodik, fáradság nélküli utazást lehetővé téve.

carousel
carousel

Vezetési élmény úton és terepen

A nagyobb szilárdság és biztonság érdekében a motor és az első kerekek az elülső motorkerethez vannak rögzítve, melynek során a MacPherson rugóstagok maximális menetkényelemről és optimális menetstabilitásról gondoskodnak, még magas sebesség mellett is. Ennek érdekében a hátsó felfüggesztés rugós, csatolt lengőkaros kivitelű.

A vezető a kormány esetében három érzékenységi fokozat közül választhat, így a megfelelő reagálás állítható be a mindenkori körülményektől függően.

Sport

„Sport” módban nagy sebesség mellett megnő a kormány érzékenysége, így biztosított az optimális kontroll és a precizitás a vezetés során.

Normál

„Normál” módban közepes és nagy sebesség mellett a kormány normál ellenállása érezhető.

Comfort

„Comfort” módban a kormányzás parkoláskor és kis sebesség mellett gyerekjátékká válik.

Az automata váltós változatnál aktiválható a három intelligens vezetési mód egyike, így a motor teljesítménye az adott vezetési körülményekhez és az útviszonyokhoz igazítható.

Normal

Ez az üzemmód kiegyensúlyozott üzemanyag-fogyasztást és kiemelkedő közúti menetteljesítményeket biztosít.

Sport

Többletteljesítményt és dinamikus vezethetőséget nyújt.

Winter

Az első fokozatot kihagyva, a második fokozatban indul el álló helyzetből, így csúszós útviszonyok mellett jobb tapadást biztosít

carousel

Biztonság

A család biztonsága az első

INTELLIGENS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A Tivoli Grand opcionálisan számos olyan új vezetéstámogató rendszerrel lehet felszerelve, amely a vezetést kellemesebbé és biztonságosabbá teszi.

AEBS

Automata vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

BSD

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

A BSD felismeri a holttérben lévő másik járművet és a külső tükör házába épített lámpa villogásával jelez.

RCTA-i

Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, a rendszer figyelmeztető hangjelzést ad (MT és AT váltós verziónál) és automatikusan fékezni kezd (AT váltós verziónál), hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközést kockázatát.

LKAS

Sávtartó Asszisztens(LKAS)

A rendszer kamerákkal figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa.

TSR

Táblafelismerő rendszer (TSR)

Jelzi a közlekedési információkat, például a sebességkorlátozást, így maximalizálja a vezetési biztonságot.

EAF

Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

7 légzsák

7 légzsák

Az utasok biztonsága számunkra a legmagasabb prioritás. Összesen 7 db légzsák (2 első-, 2 oldal-, 2 függöny- és a vezető számára térdlégzsák) az utasok maximális védelme érdekében.
szerkezet

71,1% NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ ACÉLSZERKEZET

A kikezdhetetlen szilárdság és biztonság jegyében a Tivoli Grand szerkezete 71,1%-ban prémium kategóriájú HSS acélból készül.

TÖKÉLETES VÉDELEM

BIZTONSÁGI RENDSZEREK MINEN HELYZETBEN

ESP

ELEKTRONIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (ESP)

Az elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a jármű állapotát, és kiigazítja a motor teljesítményét és a fékerőt, ha az a veszély fenyeget, hogy a vezető elveszíti uralmát a jármű felett.

TPMS

ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER (TPMS)

A TPMS folyamatosan ellenőrzi az abroncsok nyomását, és a veszély mértékétől függően tájékoztatja a vezetőt minden változásról.

HSA

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ (HSA)

A fékerő megtartásával a HSA megakadályozza az autó visszagurulását az emelkedőkön.

Tolatókamera

TOLATÓKAMERA

A nagy látószögű tolatókamera a 8”-os kijelzővel együtt jó tájékozódást garantál tolatás esetén, éjszaka is. A kamerával a parkolás még a legszűkebb helyre sem jelent gondot többé.

HDC

LEJTMENET-VEZÉRLŐ (HDC)

Különösen meredek lejtőkön a HDC funkció aktiválásával a biztonságos és lassú ereszkedés érdekében a sebességváltó automatikusan visszavált és a fékek működésbe lépnek.

Kettős övfeszítők

KETTŐS ÖVFESZÍTŐK

A kettős övfeszítők legkorszerűbb rendszere, automatikus előfeszítéssel a jobb tartás és védelem érdekében ütközés esetén.

Felszereltség és technikai adatok

Tivoli Grand "style" felszereltség

bruttó 8 099 000 Ft-tól

 • 1.5 GDI-Turbó benzinmotor (163 LE / 280 Nm)
 • Start-stop motorvezérlő rendszer
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • LKAS sávtartó asszisztens
 • TSR táblafelismerő rendszer
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • 6 légzsák (2 első-, 2 oldal- és 2 függönylégzsák)
 • Sebességtartó automatika
 • Fedélzeti számítógép 3,5” LCD kijelzővel
 • Elektronikus szervokormány
 • Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrök
 • Manuális légkondícionáló
 • 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer
 • Tolatókamera
 • LED nappali menetfény
 • Ezüst színű tetősín

Felszereltség

Megnevezés STYLE
Motorok
Tivoli Grand 1.5 GDI – Turbo 163 LE / 280 Nm (AT 260 Nm) benzin8 899 000 Ft
8 099 000 Ft
Biztonság
Biztonsági csomag

Elektronikusan behajtható külső tükrök integrált LED irányjelzővel, Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) – MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz

SAFETY
Vezető- és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható)X
Oldallégzsákok előlX
FüggönylégzsákX
ImmobilizerX
RiasztóberendezésX
Menet közben automatikusan záródó központi zárX
Biztonsági gyermekzárX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2 db)X
Kettős pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel az első ülések biztonsági öveihezX
Becsatolásra figyelmeztető jelzés a hátsó ülések biztonsági öveihezX
Állítható magasságú első fejtámlákX
Hátsó fejtámlák 3 dbX
Belső megjelenés / Kényelem
Sebességtartó automatikaX
Parkolást segítő radar hátulSTYLE PLUS csomag
Fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővelX
10,25" HD LCD műszeregység195 000 Ft
2 irányban (fel-le) állítható kormánykerékX
Mechanikus kormányzárX
Elektronikus szervokormány sebességfüggő rásegítésselX
Állítható szervorásegítés (Normál – Sport – Comfort mód)X
Bőrborítású kormány és bőr váltógomb (manuális váltóhoz)X
Fűthető kormánykerékSTYLE PLUS csomag
Elektronikusan állítható és fűthető külső tükrökX
Elektronikus ablakemelők elöl-hátul (vezetőoldalon auto le funkcióval)X
Vezetőoldali ablakemelő auto Le-Fel funkcióval, LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolonTECH csomag
Ezüst színű belső ajtónyitó kilincsX
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zárX
Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitás- és automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár)TECH csomag
Gyújtáskapcsoló világításX
Szakaszosan működő hátsó ablaktörlő mosóvalX
Hátsó ablakfűtésX
Manuális légkondícionálóX
Kétzónás automata légkondícionálóSPORT csomag
Első könyöktámaszX
Szövet üléskárpitX
Állítható magasságú vezetőülésX
TérdlégzsákSAFETY
60-40 arányban osztható, lehajtható hátsó ülésekX
Ülésfűtés előlSPORT csomag
Szövet szőnyeg garnitúraX
Lehajtható napellenzők beépített piperetükörrelX
Belső fényerőszabályozásX
Csomagtérfedő rolóX
Poggyásztartó aljzatelem a csomagtérben (merev, állítható magasság)X
Audio
Audiovezérlés a kormánykerékrőlX
6 db hangszóróX
8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer USB csatlakozóval + IPod funkció + tolatókamera + Android Auto & CarPlay funkció + DAB + Bluetooth telefon kihangosítóX
Vezetéknélküli töltőTECH csomag
Külső megjelenés
16" acél keréktárcsák 205/65 R16 gumikkalX
16" könnyűfém keréktárcsák 205/65 R16 nyári gumikkalSTYLE PLUS csomag
18" Diamond Cutting fekete fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/45 R18 gumikkalSPORT csomag
Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)X
Defekt javító szettX
Króm dekorcsík a szélvédő és az oldalablakok alattX
Színre fényezett ajtókilincsekX
Projektoros fényszórók állítható szintszabályozássalX
LED első fényszórók állítható szintszabályozással239 000 Ft
LED nappali menetfényX
LED hátsó lámpa és féklámpaX
Első ködlámpákX
Hátsó ködlámpaX
HBA (Távolsági fényszóró assisztens), Automatikus fényszóróvezérlés (sötétedésérzékelővel), Esőérzékelős ablaktörlők, Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükörTECH csomag
Hővédő üvegezés az első ajtókonX
Színezett szélvédő és ablakokX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak, Hátsó spoiler harmadik LED féklámpávalSTYLE PLUS csomag
Ezüst színű tetősínX
Külső színek
GRAND fehérX
SPACE fekete metál159 000 Ft
SILENT ezüst metál-
PLATINUM grafit metál159 000 Ft
DANDY kék metál159 000 Ft
CHERRY vörös159 000 Ft
Belső színek
SOFT GREY szürkeX
BLACK feketeX
Extra csomagok
STYLE PLUS csomag

Parkolást segítő radar hátul; Ülésfűtés elől, Fűthető kormánykerék; 16” könnyűfém keréktárcsák 205/65 R16 nyári gumikkal; Kétzónás automata légkondícionáló; Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak; Hátsó spoiler harmadik LED féklámpával

489 000 Ft
300 000 Ft
TECH csomag

HBA (Távolsági fényszóró assisztens); Automatikus fényszóróvezérlés (sötétedésérzékelővel); Esőérzékelős ablaktörlők; Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör; Intelligens kulcs (kulcsnélküli ajtónyitásés automatikus zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár); Vezetéknélküli töltő; Vezetőoldali ablakemelő auto Le-Fel funkcióval; LED hangulatvilágítás az oldalajtókon és a középkonzolon

299 000 Ft
SPORT csomag

Parkolást segítő radar hátul; Ülésfűtés elől, Fűthető kormánykerék; 18" Diamond Cutting fekete fényezésű könnyűfém keréktárcsák 215/50 R18 gumikkal; Kétzónás automata légkondícionáló; Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak; Hátsó spoiler harmadik LED féklámpával

539 000 Ft
SAFETY

Elektronikusan behajtható külső tükrök integrált LED irányjelzővel, Holttérfigyelő rendzser (BSD), Sávváltás asszisztens (LCA), Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF), Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA) - MT váltós verzióhoz, Hátsó keresztforgalom-figyelő fékező funkcióval (RCTA-i) – AT váltós verzióhoz; Térdlégzsák a vezetőoldalon

299 000 Ft
Meghajtás
Aisin 6 sebességes automata váltó Eco-Power-Winter választható üzemmóddal549 000 Ft
Elsőkerék meghajtás (FWD)X
6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval)X
Start-stop motorvezérlő rendszer (ISG)X
Vezetési mód választóX
McPherson első felfüggesztés, csatolt lengőkaros hátsó felfüggesztésX
Vezetéstámogató rendszerek
AEBS automata vészfékező rendszer (FCW ráfutásos ütközés figyelmeztetéssel)X
ESP menetstabilizáló rendszerX
ARP aktív borulás gátlóX
HSA visszagurulás gátlóX
HBA vészfékezés rásegítőX
ESS vészfékezés jelzőX
HDC lejtmenet vezérlőX
BAS fékasszisztensX
TCS kipörgésgátlóX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerX
LKAS sávtartó asszistensX
TSR táblafelismerő rendszerX
FVSA elülső gépkocsi indulására figyelmeztetőX
SDA biztonsági távolság figyelmeztetőX
DAA éberség felügyeleti rendszerX
ABS és EBDX

Technikai adatok

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE
Meghajtás 2WD
Váltó 6MT 6AT
Méretek Hosszúság mm 4480
Szélesség mm 1810
Magasság mm 1646 (1660 tetősínnel)
Tengelytáv mm 2600
Nyomtáv Elöl mm 1555
Hátul mm 1555
Túlnyúlás Első mm 888
Hátsó mm 992
Hasmagasság mm 167
Első/hátsó terepszög ° 18/22,58
Rámpaszög ° 16,3
Fordulókör átmérő m 10,6
Csomagtér térfogata liter 720
Csomagtér térfogata
teljes értékű pótkerékkel
liter 574
Súly Össztömeg kg 1860 1880
Önsúly kg 1330 1350
Vontatható össztömeg Fékezett kg 1000
Fékezetlen kg 500
Motor Üzemanyag - Benzin
Hengerűrtartalom cc 1497
Furat x löket mm 76 x 82,5
Kompresszió - 9,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres
Teljesítmény Maximális teljesítmény kW/fordulatszám 120 / 5000-5500
LE/fordulatszám 163 / 5500
Maximális nyomaték Nm/fordulatszám 280/1500-4000 260/1500-4000
Maximális sebesség km/h 181 175
Üzemanyagfogyasztás Üzemanyagtartály liter 50
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6d Temp
CO2 kibocsátás (vegyes)* g/km 163 160 175
Üzemanyag fogyasztás (vegyes)* l / 100 km 7,23 7,10 7,77

*WLTP szabvány szerint